Skip to content

Werkvoorbereider

Nederland, Noord-Brabant, GeffenBouwbedrijf

Functieomschrijving

Jouw motto is: een goede voorbereiding is het halve werk. Als Werkvoorbereider weet jij als geen ander hoe belangrijk het is dat aan alles gedacht wordt. Van materiaal tot logistiek. Jij bent de belangrijkste schakel in de voorbereiding van het bouwproject. En dat geeft jou energie!

Wat ga je doen?

In de rol van Werkvoorbereider maak je op kostenbewuste wijze inzichtelijk welke materialen nodig zijn. Jij zorgt voor de bestellingen van de materialen, maakt planningen en contracten. Wist je dat onze projecten volgens de lean-methodiek worden uitgevoerd? Jij stelt deze planningen op voor een efficiënt bouwproces. Ook adviseer jij de projectleider over leveranciers, onderaannemers en contractvorming. Daarnaast ben je een belangrijke schakel tussen calculatie, tekenkamer en de uitvoering. Verder ga je regelmatig op de bouw kijken. Je bent betrokken bij projecten voor de seriematige woningbouw maar ook appartementencomplexen. Als werkvoorbereider krijgt je de mogelijkheid om het BIM-methodiek te leren, mocht je daar nog niet bekend mee zijn. Kortom: een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

In deze functie krijg je veel inzicht in het totale bouwproces. Een goede basis om jouw loopbaan mee te starten! En om door te stromen naar een andere functie binnen ons bouwbedrijf.


Het team

Je werkt bij een grote speler in de woningmarkt met een uitgebreid team van professionele collega’s. Het team bestaat uit een tiental werkvoorbereiders en valt onder de leiding van Hoofd Productie. Binnen dit enthousiaste team wordt gewerkt in duo’s. De lijnen zijn kort en is er volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij ons heerst geen vergadercultuur; wij houden van doorpakken en daadkracht. Benieuwd hoe collega-werkvoorbereider Robin het werk ervaart? Lees het hier! 


Dit is Van Wanrooij

Al ruim 50 jaar bouwen en ontwikkelen we nieuwbouwwoningen in o.a. Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Op z'n Van Wanrooijs. Dat betekent: vol toewijding en zonder gedoe. Werken bij Van Wanrooij betekent onderdeel zijn van een succesvol familiebedrijf. Daadkracht, gedrevenheid en (proces)innovatie kenmerken onze organisatie. Wij werken nu nog vanuit Geffen, maar medio 2022 betreden we ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Paleiskwartier Den Bosch. Jouw nieuwe, moderne werkplek ligt dan op loopafstand van het centraal station en het gezellige centrum!

Vereisten

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven young professional en hebt een neus voor slimmer, beter en efficiënter werken. Je ontvangt en deelt graag kennis en ideeën met jouw collega's. Verder:

  • Je hebt een bouwkundige opleiding, eventueel aangevuld met enkele jaren werkervaring.
  • Je bent gedreven, je schroomt niet om vragen te stellen en het maken van fouten zie jij als een kans om te leren.
  • Je bent leergierig en kan accuraat werken.Dit bieden we jou!

Een loopbaan bij een van de grootste woningbouwers in Nederland. Je start met een persoonlijk ontwikkelplan met heldere afspraken over ontwikkeling, begeleiding en arbeidsvoorwaarden. Hoe wij dat doen, lees je hier! Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij je uitdaging kan vinden en, zeer belangrijk, kan behouden. Deze positie is een prima vertrekpunt om door te groeien naar een andere functie elders binnen ons bedrijf. Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao. Reken verder op:

  • een goed salaris en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • 40 (!) verlofdagen
  • je eigen laptop en een fijne werkplek met een sta-/zitbureau
  • iets waar je je nu nog niet mee bezighoudt, maar wat wel heel voordelig is: een zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage en een collectieve ziektekostenverzekering
  • een rol in grote en toffe woningbouwprojecten met een aanzienlijke aanneemsom
  • jaarlijkse feestjes en uitjes met je collega's. Gezellig, toch!

Welkom!

Bij Van Wanrooij zijn we nuchter, doorpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Bij ons kan jij jezelf zijn én jezelf ontwikkelen. Onze directie denkt met je mee en heeft veel waardering voor haar mensen. Dat uit zich in een goede beloning, het samen vieren van successen en veel gezellige activiteiten. Dat wil jij toch ook?


Weet jij het verschil te maken?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met een van de HR collega’s Carla van Nistelrooij of Lyanne van der Pas via 073 5340677 of reageer direct via onderstaande button.of

Apply with Indeed onbeschikbaar