Skip to content

Vastgoedbeheerder 32-40 uur

Nederland, Noord-Brabant, GeffenHolding

Functieomschrijving

Onze vastgoedafdeling heeft méér in huis dan je denkt! 

Aan jou de vraag: wordt het beheer van onze woningen jouw nieuwe baan? 


Jij regelt 'zorgeloos wonen' bij Borgdonck

Stap eens binnen bij een dynamische belegger met een verrassende portefeuille.
De meeste mensen kennen Van Wanrooij van de nieuwbouwwoningen, maar wist je dat we ook een landelijke vastgoed-portefeuille beheren? De afgelopen jaren hebben we stevig ingezet op uitbreiding van onze woningportefeuille, die bij ons onder het label ‘Borgdonck’ in verhuur en exploitatie komen.


Jouw uitdaging

Wij houden niet van stroperig beheer, maar van aanpakken en volle kracht vooruit. Vanaf projectontwikkeling tot het moment dat de huurders de sleutel ontvangen ben jij verantwoordelijk voor het proces. Jij voert regie over het beheer en zorgt voor de mutaties richting makelaars, huurders, VvE-beheerders, verwerking in onze systemen en richting collega’s.

De focus ligt vooral op de commerciële kant van het werk; onder meer marketingactiviteiten voor huurwoningen, selectieprocedures van huurders, de juiste contractvorming, administratie van huurdossiers, digitale verwerking van contractgegevens, controle op toewijzingscriteria en nazorg in samenwerking met onze technisch beheerders. We zijn een echte ondernemende club waarbij veel geregeld moet worden en snel wordt geschakeld.


Kortom, je bent niet zomaar een schakel in het proces; vanaf het moment dat een project voor beheer bij onze vastgoedafdeling komt, voer jij samen met je collega’s de regie!


Werkplek en het team

Najaar 2022 vergroten wij onze slagkracht door te verhuizen naar Paleiskwartier ‘s-Hertogenbosch. We verwelkomen je graag in ons spiksplinternieuwe kantoor. Hier krijg je een moderne werkplek, op loopafstand van het centraal station en het gezellige centrum van de meest bourgondische stad van Nederland.

Je werkt in een hecht team met gezellige, betrokken collega’s. Het vastgoedteam bestaat uit: 1 Hoofd Vastgoed, 2 technisch- en 3 vastgoedbeheerders en 1 commercieel medewerker. Wil je weten wie jouw collega’s worden? Ze stellen zich graag aan je voor.


Dit is Van Wanrooij

Al ruim 50 jaar bouwen en ontwikkelen we nieuwbouwwoningen in o.a. Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Op z'n Van Wanrooijs. Dat betekent: vol toewijding en zonder gedoe. Werken bij Van Wanrooij betekent onderdeel zijn van een succesvol familiebedrijf. Hier zijn de lijnen kort en bieden we veel mogelijkheden voor jouw ontwikkeling. Daadkracht, gedrevenheid en (proces)innovatie kenmerken onze organisatie. Klantgerichtheid en kwaliteit staan daarbij centraal in onze aanpak.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent gedreven, denkt graag vooruit en kunt snel schakelen. Je werkt nauwkeurig, je weet prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaken. Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Verder:

 • je hebt een afgeronde mbo+ of hbo-opleiding, richting vastgoed & makelaardij en/of bouwkundig
 • je hebt affiniteit met woningbouw
 • je bent administratief goed onderlegd
 • je hebt kennis van huurrecht (of bent bereid je hierin te verdiepen)
 • minimaal 3 jaar gerichte werkervaring is een voordeel
 • heb je minder ervaring, maar beschik je over de juiste achtergrond en competenties? Dan behoort opleiding tot volwaardig vastgoedbeheerder tot de mogelijkheden.


Dit bieden wij jou!

Onze medewerkers zijn onze kracht; daarom begeleiden wij je, daar waar het wenselijk is, in een maatwerk ontwikkeltraject. Je gaat werken in een professionele werkomgeving waarin je in staat wordt gesteld om het beste uit jezelf te halen. Vanwege onze omvang en de diversiteit aan projecten kunnen we je een interessante baan bieden. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we investeren in onze mensen, processen en innovaties. Omdat jij en je team goed werk leveren, wil je natuurlijk ook goed betaald worden. Logisch, vinden wij. Wat je van ons mag verwachten:

 • een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring
 • 40 (!) verlofdagen
 • een goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage
 • diverse collectieve regelingen, waaronder ziektekostenregeling
 • een moderne werkplek met een sta-/zitbureau
 • prettige werksfeer
 • jaarlijks veel gezellige bedrijfsactiviteiten met je collega's


Welkom!

Bij Van Wanrooij zijn we nuchter, doorpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Onze directie denkt met je mee en heeft veel waardering voor haar mensen. Dat uit zich in een goede beloning, het samen vieren van successen en veel gezellige activiteiten. Dat wil jij toch ook?


Kom op de koffie

Voor informatie kun je appen naar 06-51307250 of bellen met Jeroen Brouwer (073-5340481) of HR – Marlies Schillings (073-5340415). We vertellen je graag meer over onze interessante portefeuille. Je kunt natuurlijk ook direct reageren via onderstaande button.


Van 1 tot en met 26 augustus 2022 is ons bedrijf gesloten vanwege vakantie; daarna helpen we je graag weer verder.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar