Skip to content

Trainee Bouwkunde

Nederland, Noord-Brabant, GeffenVan Wanrooij Bouwbedrijf

Functieomschrijving

Na jaren van studeren is het zover, je gaat écht aan het werk. Geen fictieve opdracht meer voor school; jij gaat die woningen calculeren of BIM-en om uiteindelijk die woningen uit de grond te zien herrijzen. Gaaf!


Wat houdt het traineeship nou in?

Wil je eerst ontdekken in welk vakgebied jouw kwaliteiten en ambities het best tot hun recht komen binnen Van Wanrooij? Dan is een traineeship iets voor jou. In twee jaar tijd ben je actief op drie afdelingen. Denk je dat je alleen maar meekijkt? Echt niet! Je werkt mee en voert een onderzoek uit zodat jij kunt merken én kunt laten zien waar jouw kracht en interesse ligt. De ene trainee gaat als technisch projectmanager aan de slag, de ander als calculator, BIM-modelleur of werkvoorbereider. Al die pas-afgestudeerden jongens en meiden hebben één ding gemeen: ze geven een vliegende start aan hun carrière bij Van Wanrooij! Collega Thijs ging je al voor... Lees snel meer over zijn ervaring. 

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Duidelijkheid en transparant zijn, daar houden we van. Daarom maken we heldere afspraken over jouw ontwikkeling en begeleiding. Met behulp van een talentscan hebben we direct inzicht in jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten. Zo kunnen we samen bouwen aan je carrière. In een persoonlijk ontwikkelplan maken we verder afspraken over evaluaties, trainingen én arbeidsvoorwaarden. Heel overzichtelijk in 1 A4-tje, goed geregeld!

Welke vakgebieden zijn er allemaal mogelijk tijdens een traineeship?

 • Technisch projectmanager: wij geven jou in deze centrale rol de verantwoordelijkheid om het ontwerp in relatie tot de kwaliteit, het bouwbesluit en het bouwkostenbudget te beoordelen. Dus je toetst de ontwerpplannen vanaf de definitieve ontwerpfase aan de geldende wet- en regelgeving.
 • Calculator en kostendeskundige: je ontwikkelt als calculator veel inzicht in het totale bouwproces, omdat je vanaf de planvorming tot nacalculatie bij de projecten bent betrokken. Ramingen, begrotingen en nacalculaties opstellen, analyseren, plus adviseren over verbeterpunten naar betrokkenen. Dat is jouw specialisme! 
 • Werkvoorbereider: samen met de uitvoerder en projectleider vorm je het bouwteam. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van de (detail)planning, inkoop van materialen en je beoordeelt tekeningen op maatvoering. Veiligheid, tijd en budget; je houdt het allemaal in de gaten en stuurt bij als dat nodig is. Benieuwd? Collega Thijs vertelt er meer over!
 • BIM-modelleur: de architect maakt een ontwerp voor een nieuwbouwplan. Jij maakt deze schets concreet door alle bouwkundige informatie in een BIM-model te vertalen. Een grote verantwoordelijkheid, want alle betrokkenen gaan op basis van jouw informatie aan het werk. 

Bij interesse is ervaring opdoen als Uitvoerder ook zeker een mogelijkheid!

Vereisten

Wie ben jij..

 • Jij hebt een (bijna) afgeronde hbo-opleiding bouwkunde
 • Je bent gedreven en enthousiast 
 • Je woont op een maximale reistijd van 45 minuten naar Geffen


Dit bieden we jou!

Een loopbaan bij een van de grootste woningbouwers in Nederland. Je start met een persoonlijk ontwikkelplan met heldere afspraken over ontwikkeling, begeleiding en arbeidsvoorwaarden. Hoe wij dat doen, lees je hier! Je gaat werken in een professionele werkomgeving, in een afdeling met een solide positie binnen onze organisatie. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we investeren in onze mensen, processen en innovaties. Omdat jij en je team goed werk leveren, wil je natuurlijk ook goed betaald worden. Logisch, vinden wij. Wat je van ons mag verwachten:

 • 8% vakantiegeld en 40 (!) verlofdagen;
 • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • collectieve ziektekostenverzekering;
 • fijne, moderne werkplek met een sta-/zitbureau;
 • jaarlijks meerdere gezellige bedrijfsactiviteiten met je collega's.

Dit zeggen onze collega's over Van Wanrooij.


Weet jij het verschil te maken?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met recruiter Linda Keen via 06-21876473 of reageer direct via onderstaande “solliciteerbutton”.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar