Skip to content

Technisch Projectontwikkelaar

Nederland, Noord-Brabant, GeffenProjectontwikkeling

Functieomschrijving

In deze centrale rol als Technisch projectontwikkelaar ben jij de manager die architecten, constructeurs en overige adviseurs begeleidt om de beoogde kwaliteit te bereiken. Jij zorgt ervoor dat de bouwkundige tekeningen, berekeningen en beschrijvingen in orde zijn. Een tevreden klant, dat is waar jij aan werkt als technisch expert.

Jouw werk als Technisch projectontwikkelaar

In deze rol toets jij de ontwerpplannen vanaf de definitieve ontwerpfase aan de geldende wet- en regelgeving. Hiervoor werk je nauw samen met onze eigen of externe BIM-afdeling, calculatie, commerciële projectontwikkeling, de architect, de constructeur, overige adviseurs en indien nodig met de lokale en regionale autoriteiten. Verder:

 • zorg je ervoor dat onze projecten aan het Bouwbesluit voldoen middels controle van de door de adviseur opgezette bouwbesluitberekeningen én door het zelf opstellen van BENG- berekeningen;
 • je beoordeelt het ontwerp in relatie tot de kwaliteit, het Bouwbesluit en het bouwkostenbudget.
 • je begeleid de opzet van de verkoop-, bestek- en constructietekeningen;
 • zet je de technische omschrijving ten behoeve van de kopers op om vervolgens het bestekboek op te stellen;
 • vraag je de Omgevingsvergunning aan.

Het team

Je werkt bij een grote speler in de woningmarkt met een team van professionele collega’s. Het team bestaat uit 18 commerciële projectontwikkelaars en 7 technische projectontwikkelaars. Binnen dit enthousiaste team zijn de lijnen kort en is er volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij ons heerst geen vergadercultuur; wij houden van doorpakken en daadkracht. Jouw toekomstig collega Luc vertelt je graag meer: klik hier. https://werkenbijvanwanrooij.recruitee.com/ontmoet-projectontwikkelaar-luc


Vereisten

Dit is Van Wanrooij

Word jij onderdeel van ons succesvolle familiebedrijf? Al meer dan 50 jaar bouwen en ontwikkelen we nieuwbouwwoningen in o.a. Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Op z'n Van Wanrooijs. Dat betekent: vol toewijding en zonder gedoe. Gedrevenheid en (proces)innovatie kenmerken onze organisatie. Wij werken nu nog vanuit Geffen, maar vanaf medio 2022 betreden we ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Paleiskwartier Den Bosch. Hier krijg je een moderne werkplek, op loopafstand van het centraal station en het gezellige centrum van deze bourgondische stad.


Wie ben jij?

In deze bouwkundige functie heb je kennis van bouwprocessen en bouwtechnieken. Je bent secuur en vindt het leuk om je in bouwtechnische regel- en wetgeving te verdiepen waarbij je overzicht houdt over meerdere projecten tegelijk. Verder vragen we van je:

 • een afgeronde hbo-opleiding bouwkunde, architectuur, bouwtechnische bedrijfskunde of soortgelijk.
 • bij voorkeur 2 tot 3 jaar relevante werkervaring als BIM-modelleur of een vergelijkbare bouwkundige functie.
 • kennis van het Bouwbesluit (of de bereidheid je erin te verdiepen).
 • affiniteit met bestek- & verkoopstukken van de woningbouw.
 • bekend met het Office-pakket, Autocad en bij voorkeur met Revit/BIM.


Wat bieden we jou?

Je gaat werken in een professionele werkomgeving waarin je in staat wordt gesteld om het beste uit jezelf te halen. Wij hebben aandacht voor jou én je ambities. Bij ons kun je rekenen op:

 • een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring (CAO Bouw & Infra);
 • 40 (!) verlofdagen;
 • een laptop van de zaak.
 • moderne werkplek met sta-/zitbureau;
 • een moderne werkgever die blijft innoveren;
 • jaarlijks meerdere gezellige bedrijfsactiviteiten met je collega's.


Welkom!

Bij Van Wanrooij zijn we nuchter, doorpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Bij ons kan jij jezelf zijn én jezelf ontwikkelen. Onze directie denkt met je mee en heeft veel waardering voor haar mensen. Dat uit zich in een goede beloning, het samen vieren van successen en veel gezellige activiteiten. Dat wil jij toch ook?


Laat van je horen!

Neem voor meer informatie over de functie contact op met HR manager Marlies Schillings via 073 - 5340415 of reageer direct via onderstaande button.of

Apply with Indeed onbeschikbaar