Technisch Projectontwikkelaar

Omschrijving

Voor de koper van een woning is het vanzelfsprekend dat bouwkundige tekeningen, berekeningen en beschrijvingen in orde zijn. Een tevreden klant, dat is waar jij aan werkt als technisch expert. Een veelzijdige functie, met als sleutelwoord 'accuraat'. Je bent de manager die architecten, constructeurs en overige adviseurs begeleidt om de beoogde kwaliteit te bereiken.


Onze ambitie? De beste woningbouwer van Nederland!

Nooit stilstaan. Altijd verder gaan. Dat is één van onze kernkwaliteiten, en dat inmiddels al bijna 50 jaar. Werken bij Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling betekent onderdeel zijn van een succesvol familiebedrijf. Daadkracht, gedrevenheid en innovatie kenmerken onze organisatie waarbinnen klantgerichtheid en kwaliteit voorop staan. Wij willen niet de grootste, maar wel de béste woningbouwer van Nederland zijn. We investeren volop in goede materialen, in onze mensen en innovatieve toepassingen waarin natuurlijk altijd ruimte is voor goede ideeën en initiatieven.


Jouw uitdaging als Technisch Projectontwikkelaar bij ons familiebedrijf

Wij geven jou in deze centrale rol de verantwoordelijkheid om het ontwerp in relatie tot de kwaliteit, het bouwbesluit en het bouwkostenbudget te beoordelen. Dus je toetst de ontwerpplannen vanaf de definitieve ontwerpfase aan de geldende wet- en regelgeving. Hiervoor werk je nauw samen met onze eigen teken/BIM-kamer, calculatie, commerciële projectontwikkeling, de architect, de constructeur, overige adviseurs en indien nodig met de lokale en regionale autoriteiten. 


Je zorgt ervoor dat onze projecten aan het bouwbesluit voldoen middels controle van de door de adviseur opgezette bouwbesluitberekeningen én door het opstellen van EPC-berekeningen. Daarnaast bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit:

 • het maken van een quickscan (bouwtechnische beoordeling) van het voorlopig ontwerp;
 • het begeleiden van de opzet van de verkoop-, bestek- en constructietekeningen;
 • het opzetten van de technische omschrijving ten behoeve van de kopers om vervolgens het bestekboek op te stellen.

Vereisten

Bouwstenen

Binnen onze dynamische onderneming zijn de lijnen kort en bieden we mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Het team bestaat uit 5 technisch projectontwikkelaars die nauw samenwerken met onze 2 regiomanagers en 15 commerciële projectontwikkelaars, maar ook met diverse afdelingen van ons Bouwbedrijf.

 

In deze bouwkundige functie heb je kennis van bouwprocessen en bouwtechnieken. Je bent secuur en vindt het leuk om je in regels en wetgeving te verdiepen waarbij je overzicht houdt over meerdere projecten tegelijk. Verder vragen we van je als Technisch Projectontwikkelaar:

 • aan afgeronde HBO-opleiding bouwkunde, architectuur, bouwtechnische bedrijfskunde of soortgelijk;
 • 2 tot 3 jaar relevante werkervaring als technisch ontwikkelaar, bouwkundige of vergelijkbaar;
 • kennis van het Bouwbesluit (of de bereidheid je erin te verdiepen);
 • affiniteit met bestek- & verkoopstukken van de woningbouw;
 • bekend met het Office-pakket, Autocad en bij voorkeur met Revit/BIM.


Wat bieden wij je? 

Als Technisch Projectontwikkelaar kun je bij Van Wanrooij Projectontwikkeling in Geffen fulltime je vak uitoefenen, met afwisselende projecten en met veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. We bieden je bij aanvang een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring. Ook kun je rekenen op:

 • condities conform bouw-cao;
 • 40 verlofdagen;
 • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • onkostenvergoeding;
 • laptop/telefoon;
 • collectieve ziektekostenverzekering.


Weet jij het verschil te maken? Je bent van harte welkom! 

De koffie in Geffen staat voor je klaar! Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven, via telefoonnummer 073-5340406 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Het delen van de vacature binnen je netwerk beslist wel! 

Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.


4-12-2018