Teamleider Service Woningbouw (32-40 uur/week)

Omschrijving

Teamleider Service Woningbouw

Jij wilt als Teamleider Service Woningbouw voor een bouwbedrijf werken waar service en klantgerichtheid écht voorop staan. Je komt niet in een gespreid bed terecht, er is altijd ruimte voor verbetering. Daarom verwachten wij dat iedereen, en dus ook jij, actief meebouwt aan een nog beter functionerende Service afdeling. Dat je werkt bij een van de grotere bouwers van Nederland met het karakter van een succesvol familiebedrijf, maakt voor jou de baan alleen maar leuker. Wij: een collegiale rots in de branding voor ons fijne team. Jij: een baan waarmee je kunt bouwen aan het leveren van nog betere service, elke dag weer!Onze ambitie? De beste woningbouwer van Nederland! 
Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Dat is een van onze kernkwaliteiten. Werken bij Van Wanrooij Bouwbedrijf betekent onderdeel zijn van een succesvol familiebedrijf. Lange dienstverbanden en groei in functie en verantwoordelijkheden zijn bij ons geen uitzondering. Ons personeelsverloop is dan ook erg laag te noemen. Daadkracht, gedrevenheid en innoveren kenmerken onze organisatie waarbinnen klantgerichtheid, kwaliteit en veiligheid voorop staan. Wij willen niet de grootste, maar wel de beste woningbouwer van Nederland zijn. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Ambitieus, transparant en uitermate goed gepland, want onze klanten mogen van ons het beste verwachten. En dat inmiddels al bijna 50 jaar. We investeren niet alleen in goede materialen, maar ook volop in onze mensen en innovatieve toepassingen die ons weer een flinke stap verder brengen. In zo’n ambitieuze werkomgeving is natuurlijk altijd ruimte voor goede ideeën en initiatieven.


Jouw uitdaging als Service Coördinator Bouw bij ons succesvolle familiebedrijf 
Als Teamleider Service Woningbouw ligt je primaire uitdaging in het zorg dragen voor de klanttevredenheid. Dat is ook precies het grote onderscheid dat Van Wanrooij wil maken: klanttevredenheid staat bij ons familiebedrijf, en dus ook bij jou, altijd voorop. In de rol van service coördinator ben je verantwoordelijk voor het servicetraject van de gerealiseerde woningen en het vastgoed in eigen beheer. Het team dat jij aanstuurt zorgt voor het correct oplossen van de servicemeldingen waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat, aan jou de taak om dit te bewaken. Je krijgt in je rol ook de complexe servicemeldingen op je bordje en weet jij vanuit jouw kennis en ervaring adequaat te handelen naar leveranciers of partners. Of het nu gaat over slimme aanpassingen in ons softwarepakket of te verbeteren processen en/of procedures, jij denkt en bouwt graag mee. Om onze klanten maximaal te faciliteren hebben wij een 24-uur service beschikbaar. Jij bent, afwisselend met andere collega’s, de back-up voor het callcenter. Hierdoor komt het af en toe voor dat jij opgeroepen wordt voor dringende meldingen die niet door het callcenter opgelost kunnen worden. Jij wilt stappen maken met de afdeling en draagt innovatieve ideeën en oplossingen aan om de serviceafdeling naar een hoger niveau te tillen.

Vereisten

Wat wij vandaag doen, doen wij morgen beter. Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Jij hebt een bewezen talent in het succesvol leveren van service voor (woning)bouw. Mensen zien jou als een echte oplosser met helikopter view die altijd op zoek is naar manieren om slimmer en beter (samen) te werken. Je bent van nature proactief, communicatief en weet te sturen op het wederzijds nakomen van afspraken. Daarnaast denk je graag mee, communiceer je helder, duidelijk en servicegericht. Je schroomt niet om grenzen aan te geven, spreekt op een constructieve wijze anderen aan en weet ook in drukke tijden goed prioriteiten te stellen. Kortom: een capabele Teamleider Service Woningbouw die over helicopterview beschikt en met wie collega’s, klanten, monteurs en (onder) aannemers graag samenwerken.


Verder vragen we van je als Teamleider Service Woningbouw: 

  • bouwgerelateerde HBO-opleiding; 
  • kennis van de Woningborg garantie- en waarborgregeling is een pré;
  • je hebt werkervaring als Teamleider Service Woningbouw/Service Coördinator, of soortgelijke functie bij voorkeur in de bouw; 
  • je bent goed in Nederlands in woord en geschrift; 
  • je bent woonachtig in de regio Geffen, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Oss, Uden of Zaltbommel.

Wat bieden we je als Teamleider Service Woningbouw?

Je gaat werken in een zeer gedreven en professionele werkomgeving met veel ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. We vragen commitment, maar we bieden jou dat ook: samen gaan wij voor steeds beter. Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. Wij zorgen ervoor dat jij je uitdaging kan vinden en, zeer belangrijk, kan blijven vinden. We bieden je bij aanvang een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao. 

Hierbij kun je denken aan:  

  • 8% vakantiegeld 
  • 40 verlofdagen 
  • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage 
  • laptop/telefoon 
  • collectieve ziektekostenverzekeringInteresse? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Lyanne van der Pas via 073-5340648 of reageer direct via onderstaande 'solliciteerknop'.


Van Wanrooij hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.