Teamleider Service Woningbouw (32-40 uur)

Omschrijving

Jij wilt als Teamleider Service Woningbouw voor een bouwbedrijf werken waar service en klantgerichtheid nog écht voorop staan. Met jouw ideeën kun jij gaan bouwen aan een nog betere Service afdeling. De functie is ook in te vullen in een parttime (32 uur) dienstverband.


Wat jij gaat doen

In de zelfstandige rol van Teamleider Service Woningbouw ben je verantwoordelijk voor het volledige servicetraject van de gerealiseerde woningen en het vastgoed in eigen beheer.

Het team (van 2 medewerkers) dat jij aanstuurt zorgt voor het correct en tijdig oplossen van de servicemeldingen. Klantvriendelijkheid staat hierbij centraal, door goede communicatie zorgt jouw afdeling ervoor dat onze klanten, tevreden klanten zijn. Je toekomstige collega geeft je graag een inkijkje in het serviceteam: Ontmoet servicemedewerker Frans!

Het is jouw taak om de servicemeldingen te coördineren. Je krijgt in je rol met name de complexe servicemeldingen op je bordje en weet jij vanuit jouw (bouw)kennis en ervaring adequaat te handelen naar leveranciers of partners. Jij adviseert directie over bepaalde meldingen. Om onze klanten maximaal te faciliteren hebben wij een 24-uur service beschikbaar. Jij bent, afwisselend met andere collega’s, de back-up voor het callcenter (volgens een vast rooster, 1 à 2 weken per maand). Tot slot ben jij ook bezig om de afdeling te verbeteren door slimmer/efficiënter te werken bijvoorbeeld door slimme aanpassingen door te voeren in ons softwarepakket.

Vereisten

Wie ben jij?

Anderen zien jou als een echte oplosser die altijd op zoek is naar manieren om slimmer en beter (samen) te werken. Jij beschikt over een helicopterview en collega’s, klanten, monteurs en (onder) aannemers werken graag met jou samen. Verder heb jij:

 • een bouwgerelateerde HBO-opleiding;
 • kennis van de Woningborg garantie- en waarborgregeling is mooi meegenomen;
 • werkervaring als Service Coördinator/Projectleider of Kopersbegeleider, of soortgelijke functie bij voorkeur in de bouw;
 • je bent woonachtig in de regio Geffen, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Oss, Uden of Zaltbommel.

Dit bieden we jou!

We bieden je bij aanvang natuurlijk een goed salaris. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao. Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • 40 (!) verlofdagen
 • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage
 • laptop/telefoon
 • collectieve ziektekostenverzekering
 • een auto van de zaak is bespreekbaar
 • een leuk team binnen een financieel kerngezond familiebedrijf (we bestaan alweer ruim 50 jaar!)

Iets voor jou?

Voor vragen kun je appen naar: 06-51307250. Vind je bellen fijner? Bel dan Lyanne via 073-5340648 of reageer direct via onderstaande 'solliciteerknop'.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd, delen mag natuurlijk altijd:)!