Stage Bouwkundig modelleren / tekenen

Omschrijving

Wil jij je vakinhoudelijke kennis ontwikkelen bij een ontwikkelende aannemer in Geffen? En wil jij tijdens je bouwkundige stage onderdeel uitmaken van een jong, dynamisch en gezellig team? Voor onze modelleer afdeling, tekenkamer (BIM) zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiair!

Je wordt betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van de tekenkamer, zoals het in Revit modelleren van de woningbouwprojecten. Daarnaast bekijken we de mogelijkheden om zelfstandig een onderzoek uit te voeren op het gebied van Revit / BIM.

Vereisten

Je bent een derde of vierdejaars MBO of HBO-student aan de opleiding Bouwkunde (of een andere bouw gerelateerde opleiding) die de passie voor uitwerken en uitdenken met ons deelt. Tijdens jouw opleiding heb je kennis opgedaan van bouwprocessen en –technieken. Je bent communicatief vaardig, nauwkeurig en je bent enthousiast om ervaring op te doen als toekomstig bouwkundige. Daarnaast is het belangrijk dat je voor jezelf een duidelijk leerdoel(en) hebt gesteld waar je tijdens je stage aan wilt werken.

 

Over Van Wanrooij
 

Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen is een familiebedrijf dat al ruim 49 jaar succesvol woningbouwprojecten en bedrijfsmatig onroerend goed realiseert. Korte communicatie- en beslissingslijnen en bijna 300 ervaren medewerkers kenmerken het bedrijf. Wij vinden het belangrijk om jou de kans te geven om je verder te ontwikkelen in de praktijk tot een zelfstandig professional. Daarom bieden wij jou:   

  • Een flexibele instelling om je stage tot een succes te maken;
  • Een afdeling met een jong en fris team en een goede leer- werksfeer;
  • Een ervaren begeleider met aandacht voor jouw ontwikkeling;
  • Mogelijkheid om jouw werk op de bouwplaats te bekijken;
  • Stagevergoeding conform CAO Bouw & Infra;
  • Bij een positieve afronding van je stage bespreken we graag de mogelijkheden voor een vliegende start van je loopbaan! 

Heb je zin in een afwisselende en leerzame stageplek? Solliciteer dan snel! Heb je vragen over de vacature, de organisatie of de procedure? Neem dan contact op met Carla van Nistelrooij, HR-assistent via 073-5340677.