Stage Bouwkunde | Tekenkamer, Uitvoering of Werkvoorbereiding

Omschrijving

Stage Uitvoering

Tijdens jouw stage doe je ervaring op in de praktijk ten aanzien van het bouwproces. Je werkt mee met de Uitvoerder die verantwoordelijk is voor de kwaliteit en voortgang van de uitvoering van één of meerdere woningbouwprojecten, door dagelijks leiding te geven aan het bouwteam. Het is jouw taak om de Uitvoerder te ondersteunen met zijn werkzaamheden. 

 

Stage werkvoorbereiding

Tijdens jouw stage doe je ervaring op in de praktijk ten aanzien van het bouwproces. Je werkt mee aan de werkvoorbereiding van een of meerdere woningbouwprojecten. Onder begeleiding van een ervaren Werkvoorbereider controleer je bouwtekeningen, vergelijk je offertes en stel je contracten op. Daarnaast werk je in overleg de bouwplaatsinrichting uit waarbij je oog houdt voor de veiligheid, gezondheid en kwaliteitskeuringen. Tot slot draag je zorg voor een actueel en compleet projectdossier.


Stage Tekenkamer / BIM-modelleur


Wil jij je vakinhoudelijke kennis ontwikkelen bij een ontwikkelende aannemer in Geffen? En wil jij tijdens je bouwkundige stage onderdeel uitmaken van een jong, dynamisch en gezellig team? Voor onze modelleer afdeling, tekenkamer (BIM) zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiair! Je wordt betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van de tekenkamer, zoals het in Revit modelleren van de woningbouwprojecten. Daarnaast bekijken we de mogelijkheden om zelfstandig een onderzoek uit te voeren op het gebied van Revit / BIM.


Vereisten

Je bent een derde of vierdejaarsstudent van de MBO- of HBO-opleiding Bouwkunde (of een andere bouwgerelateerde opleiding). Tijdens jouw opleiding heb je kennis opgedaan van bouwprocessen en –technieken. Je bent leergierig, communicatief vaardig en tot slot ben je enthousiast om ervaring op te doen als uitvoerder of werkvoorbereider. 


Checklist

 • MBO- of HBO-student Bouwkunde
 • Interesse in het vak van Uitvoerder of Werkvoorbereider of BIM-modelleur
 • Gemotiveerd en leergierig


  Over Van Wanrooij

  Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen is een familiebedrijf dat al bijna 50 jaar succesvol woningbouwprojecten en bedrijfsmatig onroerend goed realiseert. Korte communicatie- en beslissingslijnen en 300 ervaren medewerkers kenmerken het bedrijf. Wij vinden het belangrijk om jou de kans te geven om je verder te ontwikkelen in de praktijk tot een zelfstandig professional. Daarom bieden wij jou:   

  • Een flexibele instelling om je stage tot een succes te maken;
  • Een ervaren begeleider met aandacht voor jouw ontwikkeling;
  • Stagevergoeding conform stageregeling Bouw, MBO € 400,- bruto en HBO € 550,- bruto op fulltime basis.

  Heb je zin in een afwisselende en leerzame stageplek? Solliciteer dan snel! Heb je vragen over de vacature, de organisatie of de procedure? Neem dan contact op met Carla van Nistelrooij (HR-assistent) via 073-5340677.