Stage / Afstudeerstage Bouwkunde | Uitvoering

Omschrijving

Stage Uitvoering

Tijdens jouw stage doe je ervaring op in de praktijk ten aanzien van het bouwproces. Je werkt mee met de Uitvoerder die verantwoordelijk is voor de kwaliteit en voortgang van de uitvoering van één of meerdere woningbouwprojecten, door dagelijks leiding te geven aan het bouwteam. Het is jouw taak om de Uitvoerder te ondersteunen met zijn werkzaamheden. 

Vereisten

Je bent een derde of vierdejaarsstudent van de MBO- of HBO-opleiding Bouwkunde (of een andere bouwgerelateerde opleiding). Tijdens jouw opleiding heb je kennis opgedaan van bouwprocessen en –technieken. Je bent leergierig, communicatief vaardig en tot slot ben je enthousiast om ervaring op te doen als uitvoerder.


Checklist

 • MBO- of HBO-student Bouwkunde (of MBO-4 Smart Building)
 • Interesse in het vak van Uitvoerder 
 • Gemotiveerd en leergierig


  Over Van Wanrooij

  Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen is een familiebedrijf dat al bijna 50 jaar succesvol woningbouwprojecten en bedrijfsmatig onroerend goed realiseert. Korte communicatie- en beslissingslijnen en 300 ervaren medewerkers kenmerken het bedrijf. Wij vinden het belangrijk om jou de kans te geven om je verder te ontwikkelen in de praktijk tot een zelfstandig professional. Daarom bieden wij jou:   

  • Een flexibele instelling om je stage tot een succes te maken;
  • Een ervaren begeleider met aandacht voor jouw ontwikkeling;
  • Stagevergoeding conform stageregeling Bouw, MBO € 400,- bruto en HBO € 550,- bruto op fulltime basis.

  Heb je zin in een afwisselende en leerzame stageplek? Solliciteer dan snel! Heb je vragen over de vacature, de organisatie of de procedure? Neem dan contact op met Carla van Nistelrooij (HR officer) via 073-5340677.