Servicemedewerker Woningbouw

Omschrijving

Als Servicemedewerker maak jij het verschil door klanten te helpen die tegen problemen aanlopen met betrekking tot hun nieuwbouwwoning. Onder jouw regie en toezicht worden servicemeldingen tot in de kern uitgezocht waarna je de benodigde acties uitzet zoals het inplannen van onze eigen servicemonteurs of onderaannemers. In deze functie met een breed scala aan klantcontact is geen dag hetzelfde!


Onze ambitie? De beste woningbouwer van Nederland! 

Nooit stilstaan. Altijd verder gaan. Dat is één van onze kernkwaliteiten, en dat inmiddels al bijna 50 jaar. Werken bij Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling betekent onderdeel zijn van een succesvol familiebedrijf. Daadkracht, gedrevenheid en innovatie kenmerken onze organisatie waarbinnen klantgerichtheid en kwaliteit voorop staan. Wij willen niet de grootste, maar wel de béste woningbouwer van Nederland zijn. We investeren volop in goede materialen, in onze mensen en innovatieve toepassingen waarin natuurlijk altijd ruimte is voor goede ideeën en initiatieven.


Jouw uitdaging als Servicemedewerker bij ons klantgerichte familiebedrijf 

Als Servicemedewerker ligt je primaire uitdaging in het zorg dragen voor klanttevredenheid. Iedere klant, hoe klein of groot de servicemelding ook was, moet bij het laatste contact het gevoel hebben dat hij/zij uitermate correct en klantgericht geholpen is. 

 • Je ontvangt uiteenlopende servicemeldingen en vorm je voor een klant het aanspreekpunt voor zijn of haar nieuwbouwwoning bij servicemeldingen. 
 • Je vraagt goed door en zorgt voor een compleet beeld om tot de kern van het probleem te komen en registreert dit in ons systeem. 
 • Je probeert de vragen zoveel mogelijk zelf af te handelen met jouw bouwkundige kennis of zorgt ervoor dat een van de onderaannemers of onze eigen servicemonteur in wordt gepland om het probleem op te lossen.
 • Van alle servicemeldingen bewaak je actief de voortgang, stuur je tijdig bij indien nodig en neem je persoonlijk contact op met de klant. 
 • Wanneer een servicemelding is opgelost, sluit je deze af en zorg je voor een goede administratieve afhandeling in het systeem. Of het nu gaat om het plannen van servicemonteurs of het perfect administratief afhandelen van een servicemelding.
 • Je zorgt ervoor dat de nieuwe kopersgegevens van de woningen administratief geregistreerd worden.

Om onze klanten maximaal te faciliteren hebben wij hebben wij een 24-uur service beschikbaar. Jij bent, afwisselend met jouw leidinggevende, de back-up voor het aanspreekpunt buiten kantoortijden, een extern callcenter. Hierdoor komt het af en toe voor dat je opgeroepen wordt voor dringende meldingen die niet door het callcenter opgelost kunnen worden.

Vereisten

Wat vragen wij?

Jij hebt een bewezen talent voor het tevreden stellen van klanten. Je bent communicatief vaardig en bent in staat om onze systemen perfect te beheren. Verder vragen wij van je:

 • Minimaal MBO- werk- en denkniveau.
 • Bouwkundige kennis is een pré.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Klantgerichte instelling.
 • Je bent administratief goed onderlegd.


Wat bieden we je als Servicemedewerker? 

Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. We bieden je bij aanvang een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao. Hierbij kun je denken aan:  

 • 8% vakantiegeld;
 • 40 verlofdagen;
 • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • laptop;
 • collectieve ziektekostenverzekering.


Wil je kennismaken of meer weten, je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven via 073-5340406 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 


Van Wanrooij hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd, delen in je netwerk beslist wel!