Skip to content

Projectontwikkelaar 32-40 uur/week

Nederland, Noord-Brabant, GeffenProjectontwikkeling

Functieomschrijving

Er is een groot tekort aan geschikte woningen in Nederland. Vraag jij je ook wel eens af hoe dat beter kan? Als Projectontwikkelaar bij Van Wanrooij kun jij het verschil maken! Hoe dan… ?!


Samen maken we de toekomst

Wij houden niet van stroperige nieuwbouw, maar van aanpakken en volle kracht vooruit. We ontwikkelen al vele jaren gewilde woningen, die aansluiten bij de vraag in de markt. Onze orderportefeuille is ruim gevuld met uiteenlopende projecten en de vraag naar woningen neemt al jaren toe, terwijl de markt fluctueert. Daarom gaan we doorpakken, juist nu de rente piekt en de markt lijkt te veranderen.

Najaar 2022 vergroten wij onze slagkracht door uitbreiding van ons team en verhuizing naar onze nieuwe huisvesting in het dynamische Paleiskwartier ‘s-Hertogenbosch. We verwelkomen je graag in ons spiksplinternieuwe kantoor. Hier krijg je een moderne werkplek, op loopafstand van het centraal station en het gezellige centrum van de meest bourgondische stad van Nederland.


Wat ga je doen?

In jouw rol als projectontwikkelaar ben je niet zomaar een schakel in het proces; vanaf de start van het project ligt de volledige regie bij jou. Je bent van alle markten thuis en hebt kennis van (gebieds)ontwikkeling, stedenbouw en politiek, evenals van de woningmarkt in jouw regio. Je weet van wanten en je bent creatief; jij houdt de touwtjes strak in handen.

Met daadkracht en een commerciële inslag voer je regie over de integrale ontwikkeling en verkoop van nieuwbouwprojecten, variërend van eenvoudig tot complex, van klein- tot grootschalig, met laag- of hoogbouw, inbreiding of aan de uitbreidingsranden van dorpen en steden. Ons flexibele woningconcept Optio biedt jou de voordelen van conceptuele ontwikkeling gecombineerd met afstemming op de klantwens. De technische uitwerking wordt voor je gedaan door onze technische projectontwikkelaars.

Zelf zorg jij voor:

 • een aantrekkelijk ontwerp (door een architect)
 • afstemming met partijen zoals gemeente en omwonenden
 • het vergunningentraject
 • de contractering van de constructeur, makelaar, architect en aannemer
 • en niet onbelangrijk: de verkoop van de woningen of appartementen
 • daarnaast zorg je dat de gewenste kwaliteit wordt geleverd binnen de financiële kaders en met een realistische planning.


Het team

Je werkt bij een grote speler in de woningmarkt met een uitgebreid team van professionele collega’s. Het team bestaat uit de directie, 2 regiomanagers, 18 projectontwikkelaars, 6 technische ontwikkelaars en 4 online-marketingspecialisten. Binnen dit dynamische team zijn de lijnen kort en is er volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij ons heerst geen vergadercultuur en er wordt even hard gelachen als er wordt gewerkt.
Wil je alvast één van je nieuwe collega’s leren kennen? Ontmoet Martijn!


Dit is Van Wanrooij

Al ruim 50 jaar bouwen en ontwikkelen we nieuwbouwwoningen in o.a. Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Op z'n Van Wanrooijs. Dat betekent: vol toewijding en zonder gedoe. Werken bij Van Wanrooij betekent onderdeel zijn van een succesvol familiebedrijf. Daadkracht, gedrevenheid en (proces)innovatie kenmerken onze organisatie. Klantgerichtheid en kwaliteit staan daarbij centraal in onze aanpak. 

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent bekwaam in het ontwikkelen van woningbouwprojecten. Een verbinder met het vermogen om de juiste doelgroep te benaderen met een gedegen markt- en risicoanalyse. Je speelt kort op de bal, bewaart het overzicht en hebt ruime ervaring in projectmatig werken. Daarbij sta je stevig in je schoenen als de druk toeneemt, ben je sterk in de onderhandeling en durf je keuzes te maken. Je beschikt over:

 • een afgeronde hbo-opleiding richting bouwkunde, ruimtelijke ontwikkeling, architectuur, bouwtechniek of makelaardij & vastgoed;
 • ca. 5 jaar relevante commerciële ervaring als projectontwikkelaar, projectmanager of commercieel ontwikkelaar.


Dit bieden wij jou!

Je gaat werken in een professionele werkomgeving waarin je in staat wordt gesteld om het beste uit jezelf te halen. Vanwege onze omvang en de diversiteit aan projecten kunnen we je een interessant carrièrepad bieden. Bij de start kun je bij ons rekenen op:

 • een uitstekend salaris passend bij jouw ervaring en expertise (incl. 8% vakantie-toeslag)
 • een 13de maand (resultaatafhankelijk) en representatiekosten;
 • dienstverband op basis van 32-40 uur per week;
 • auto van de zaak (maar binnenkort zijn we ook met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar in ‘s-Hertogenbosch);
 • maar liefst 40 (!) verlofdagen bij een fulltime contract;
 • ruimte voor ontwikkeling en mogelijkheden voor gerichte opleidingen;
 • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • collectieve ziektekostenverzekering met tegemoetkoming vanuit de werkgever.


Welkom!

Bij Van Wanrooij zijn we nuchter, doorpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Onze directie denkt met je mee en heeft veel waardering voor haar mensen. Dat uit zich in een goede beloning, het samen vieren van successen en veel gezellige activiteiten. Dat wil jij toch ook?


We horen graag van je

Neem voor meer informatie contact op met Marlies Schillings (073-5340415) of stuur een appje naar 06-21876473. Direct reageren kan natuurlijk ook via onderstaande knop.


Van 1 tot en met 26 augustus 2022 is ons bedrijf gesloten vanwege vakantie; daarna helpen we je graag weer verder.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar