Skip to content

Projectondersteuning kopersbegeleiding

Nederland, Noord-Brabant, GeffenBouwbedrijf

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Kopersbegeleiding zoeken we uitbreiding! Bij Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling begeleiden we onze kopers bij het maken van de juiste keuzes nadat zij een nieuwbouwwoning hebben gekocht. Al die keuzes worden vervolgens verwerkt door onze kopersbegeleiders, zodat de woning uiteindelijk optimaal aansluit bij de wensen van de koper. Wil jij een vliegende start van jouw carrière? Lees snel verder!


Wat ga je doen?

In deze functie zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt als het gaat om het verwerken van de koperskeuzes en het meer- en minderwerk. Je bent een echte spil in het web. Je werkt namelijk nauw samen met onder andere onderaannemers, onze eigen BIM-afdeling, calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering en commerciële- en technische projectontwikkeling. In deze rol houd jij je dagelijks bezig met onder andere:

 • De ondersteuning van de frontoffice kopersbegeleiders bij complexe vragen en regelen dat alle gegevens compleet worden aangeleverd.
 • Het maken van optielijsten en bijbehorende calculaties voor meer- en minderwerk. Waar nodig vraag je de actuele prijzen op bij Inkoop of Calculatie en maakt de vertaling naar de juiste koperprijs.
 • Het maken van overzichten en contracten voor onderaannemers en het klaarzetten van de facturatie voor de financiële administratie.
 • Het inrichten en beheer van ons kopersportaal HOOMCTRL.
 • Je denkt mee en doet voorstellen voor het verbeteren van de standaard processen.


Het team

Je werkt bij een grote speler in de woningmarkt met professionele collega’s. De afdeling kopersbegeleiding is verantwoordelijk voor een optimale aansluiting van nieuwbouwwoningen op de specifieke wensen van kopers. De verbindende factor tussen onze organisatie en klant! Je werkt samen met twee directe collega’s kopersbegeleiding. De lijnen zijn kort en is er volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij ons heerst geen vergadercultuur; wij houden van doorpakken en daadkracht.

Dit is Van Wanrooij

Al ruim 50 jaar bouwen en ontwikkelen we nieuwbouwwoningen in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Op z'n Van Wanrooijs. Dat betekent: vol toewijding en zonder gedoe. Werken bij Van Wanrooij betekent onderdeel zijn van een succesvol familiebedrijf. Gedrevenheid en (proces)innovatie kenmerken onze organisatie. Wij werken nu nog vanuit Geffen, maar eind 2022 betreden we ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Paleiskwartier Den Bosch. Jouw nieuwe, moderne werkplek ligt dan op loopafstand van het centraal station en het gezellige centrum!

Vereisten

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste collega die gedreven is en een neus heeft voor slimmer, beter en efficiënter werken. Je ontvangt en deelt graag kennis en ideeën met jouw collega’s. Verder:

 • Je hebt minimaal een mbo-4 opleiding in de richting van Bouwkunde, Vastgoed & Makelaardij of vergelijkbaar, eventueel aangevuld met enkele jaren werkervaring;
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar;
 • Je werkt secuur en nauwkeuring en bent administratief sterk onderlegd;
 • Je bent gedreven, je schroomt niet om vragen te stellen en het maken van fouten zie jij als een kans om te leren.

Dit bieden we jou!

Een loopbaan bij een van de grootste woningbouwers in Nederland. Wij zorgen ervoor dat jij je uitdaging kan vinden en, zeer belangrijk, kan behouden. Deze positie is een prima vertrekpunt om door te groeien naar een andere functie binnen ons bedrijf. Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao. Reken verder op:

 • een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring;
 • 40 (!) verlofdagen;
 • Een goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage en een collectieve ziektekostenverzekering;
 • je eigen laptop en een fijne werkplek met een sta-/zitbureau;
 • een rol in grote en toffe woningbouwprojecten met een aanzienlijke aanneemsom;
 • jaarlijkse feestjes en uitjes met je collega's. Gezellig, toch!

Dit zijn wij
Bij Van Wanrooij zijn we nuchter, echte doorpakkers, we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Bij ons kan je jezelf zijn én jezelf ontwikkelen. Onze directie heeft hart voor de zaak en veel waardering voor zijn mensen. Dat uit zich in een goede beloning, het samen vieren van successen en veel gezellige activiteiten. Dat wil jij toch ook?

Weet jij het verschil te maken?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met HR-adviseur Carla via 06-51307250 (Whatsapp) of 073-5340677. Je kunt natuurlijk ook direct reageren via onderstaande button.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar