Skip to content

Ontwikkelingsmanager 36-40 uur/week

Nederland, Noord-Brabant, 's-HertogenboschProjectontwikkeling

Functieomschrijving

Er is een groot tekort aan nieuwbouwwoningen in Nederland. Wil jij daar een bijdrage aan leveren, samen met een eigen ontwikkelteam in een spiksplinternieuw kantoor? Dan word jij onze nieuwe kartrekker!


Samen maken we de toekomst

Wij houden van aanpakken en volle kracht vooruit. We ontwikkelen al vele jaren nieuwbouw woningen en -appartementen, die aansluiten bij de vraag in de markt. Onze orderportefeuille is ruim gevuld met uiteenlopende projecten; de vraag naar woningen groeit, terwijl de markt fluctueert. Daarom pakken we door, juist nu de hypotheekrente toeneemt en de woningmarkt lijkt te veranderen.


Kartrekker

Er zit veel talent in onze organisatie. Jij geeft leiding aan een eigen projectteam. Je bent daarmee verantwoordelijk voor meerdere ontwikkelactiviteiten (nieuwbouwprojecten, gebiedsontwikkelingen en tenders/prijsvragen).

Bij ons zijn de lijnen kort. We werken dus niet met grote teams, maar juist met kleine, wendbare teams van specialisten, gericht op kwaliteit. Jouw team bestaat uit een mix van junior en ervaren projectontwikkelaars, met groeipotentieel.


Wat ga je nog meer doen?

We koesteren onze business, onze processen en onze mensen, dus de juiste kartrekker is essentieel. Je schakelt snel, overziet het gehele speelveld en bent speler en trainer tegelijk. Dat gaat je van nature goed af, je werd altijd al benaderd om te sparren en om jouw visie te delen. Je werkt “voor het team” en haalt het beste in mensen naar boven. In onze optiek kan dat alleen als je zelf met de voeten in de klei staat.

Je hebt een belangrijke rol, je stuurt en werkt niet alleen samen met de ontwikkelaars, ook word je lid van het Management Team.

Jij kent de markt voor nieuwbouw woningen door en door en je wordt een spil in onder meer samenwerkingsverbanden met derden. We zitten ook dan graag aan het stuur, en niet op de bagagedrager. Daarnaast creëer je nieuwe kansen voor nieuwbouw ontwikkeling vanuit relatiebeheer en bouw aan je actief aan je netwerk. Acquisitie wordt elders in de organisatie gedaan; jouw meerwaarde zit in de aansturing van het ontwikkelteam, bewaking van planning, budget en kwaliteit van projecten, evenals goede samenwerking en heldere afspraken met gemeenten, corporaties, beleggers en andere marktpartijen voor een goed bedrijfsresultaat.


Het team
Je werkt bij een grote speler in de woningmarkt met professionele collega’s. De organisatie bestaat naast de directie uit ontwikkelingsmanagers, projectontwikkelaars, technische projectmanagers en online-marketeers. De lijnen zijn kort en is er volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij ons heerst geen vergadercultuur, er wordt even hard gelachen als er wordt gewerkt. Wil je alvast één van je nieuwe collega’s leren kennen? Ontmoet Martijn!Belvédère ‘s-Hertogenbosch

Najaar 2022 vergroten wij onze slagkracht door uitbreiding en verhuizing naar onze nieuwe huisvesting in het dynamische Paleiskwartier te ‘s-Hertogenbosch. We verwelkomen je graag in ons spiksplinternieuwe kantoor. Hier krijg je een moderne werkplek, op loopafstand van het centraal station en het gezellige centrum van de meest bourgondische stad van Nederland.


Dit is Van Wanrooij

Al ruim 50 jaar bouwen en ontwikkelen we nieuwbouwwoningen in onder meer de provincies Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Op z'n Van Wanrooij’s. Dat betekent: vol toewijding en zonder gedoe. Werken bij Van Wanrooij betekent onderdeel zijn van een succesvol familiebedrijf. Daadkracht, gedrevenheid en (proces)innovatie kenmerken onze organisatie. Klantgerichtheid en kwaliteit staan daarbij centraal in onze aanpak.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent bekwaam in het ontwikkelen van woningbouwprojecten. Een verbinder met het vermogen om de juiste doelgroep te benaderen met een gedegen markt- en risicoanalyse. Je overziet de projecten, bewaart het overzicht en hebt ruime ervaring in projectmatig werken. Daarbij sta je stevig in je schoenen als de druk toeneemt, ben je sterk in onderhandeling en durf je keuzes te maken. Je beschikt over:

  • een afgeronde hbo-opleiding richting bouwkunde, ruimtelijke ontwikkeling, architectuur, bouwtechniek of makelaardij & vastgoed;
  • minimaal 8 jaar relevante ervaring als projectontwikkelaar, projectmanager of commercieel ontwikkelaar.


Dit bieden wij jou!

Je gaat werken in een professionele werkomgeving waarin je in staat wordt gesteld om het beste uit jezelf te halen. Vanwege onze omvang en de diversiteit aan projecten kunnen we je een interessant carrièrepad bieden. Je kunt bij ons rekenen op:

  • een goed jaarsalaris incl. 8% vakantietoeslag;
  • 13e maand (resultaatafhankelijk) en representatiekosten;
  • dienstverband 40 uur per week (36 uur is bespreekbaar);
  • auto van de zaak (maar we zijn ook met het OV bereikbaar);
  • maar liefst 40 (!) verlofdagen bij een fulltime contract;
  • ruimte voor ontwikkeling en mogelijkheden voor gerichte opleidingen;
  • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
  • collectieve ziektekostenverzekering.


Welkom!

Bij Van Wanrooij zijn we nuchter, doorpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. We hebben aandacht voor jou én je ambities. Onze directie denkt met je mee en heeft veel waardering voor haar medewerkers. Dat uit zich in een goede beloning, het samen vieren van successen en veel gezellige activiteiten.


We horen graag van je

Onze wervingsprocedure wordt begeleid door Dux Nova. Solliciteren en inlichtingen opvragen kan bij Sander Tazelaar: 076 – 3030003 of sander@duxnova.nl.


Acquisitie n.a.v. deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Van 1 tot en met 26 augustus 2022 is ons bedrijf gesloten vanwege vakantie; daarna helpen we je graag weer verder.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar