Metselaar (omgeving Oss)

Omschrijving

Natuurlijk wil jij als gedreven metselaar bij een bouwbedrijf werken waar je lekker kan doorwerken omdat alles op een project goed is geregeld, je goed gereedschap hebt en een nette bus. En omdat jij hard werkt, wil je natuurlijk ook goed betaald worden. Logisch vinden wij. Daarom werken wij - bovenop een goed basissalaris - met een prestatietoeslag waarmee je tot wel 25% meer salaris kunt verdienen. Voorwaarde is wel dat je als team binnen de uren werkt en bovenal kwaliteit levert.


Jouw werk als metselaar

Samen met twee ervaren metselaars en een leerling vorm je een vaste metselploeg en metsel je op verschillende (woningbouw)projecten.
Onze ambitie? De beste woningbouwer van Nederland! 

Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Dat is een van onze kernkwaliteiten. Werken bij Van Wanrooij Bouwbedrijf betekent onderdeel zijn van een succesvol familiebedrijf. Lange dienstverbanden en groei in functie en verantwoordelijkheden zijn bij ons geen uitzondering. Ons personeelsverloop is dan ook erg laag te noemen. Daadkracht, gedrevenheid en innoveren kenmerken onze organisatie waarbinnen klantgerichtheid, kwaliteit en veiligheid voorop staan. Wij willen niet de grootste, maar wel de beste woningbouwer van Nederland zijn. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Ambitieus, transparant en uitermate goed gepland, want onze klanten mogen van ons het beste verwachten. En dat inmiddels al bijna 50 jaar. We investeren niet alleen in goede materialen, maar ook volop in onze mensen en innovatieve toepassingen die ons weer een flinke stap verder brengen. In zo’n ambitieuze werkomgeving is natuurlijk altijd ruimte voor goede ideeën en initiatieven.

Vereisten

Wat wij vandaag doen, doen wij morgen beter. Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je bent een gedreven en zelfstandig metselaar. Je bent een aanpakker en verder:


- ben je in het bezit van een MBO-diploma richting metselen

- heb je werkervaring als metselaar

- ben je woonachtig in de omgeving Oss, Nuland of Den Bosch


We vragen veel maar we bieden je meer!

Allereerst en uiteraard: hard werken wordt echt beloond. Naast een goed salaris kun je tot 25% meer verdienen door onze prestatietoeslag. Daarnaast hanteren wij de bouw-cao. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we investeren in onze mensen. Verder bieden wij je:


- jaarcontract met uitzicht op een dienstverband

- 8% vakantiegeld

- 45 verlofdagen

- zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage

- diverse collectieve regelingen, waaronder ziektekostenregeling


Interesse? Je bent van harte welkom!

Heb je vragen? Neem contact op met Marly van Kaathoven via 073-5340406 of reageer direct via onderstaande 'solliciteerknop'. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.

9-10-2018