Junior Calculator / Kostendeskundige Woningbouw

Omschrijving

Jij bent net klaar met je bouwkundige opleiding en op zoek naar een goede start van je loopbaan, het liefst voor een bouwbedrijf waar doorlopend geïnvesteerd wordt in beter, slimmer en efficiënter bouwen. Naast een goede begeleiding en een fijne sfeer zoek jij een werkgever waar je trots op kunt zijn. Wij zoeken een ambitieuze starter (tot circa twee jaar ervaring) die alle aspecten van het calculatie vak wil leren en die zichzelf wil blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld tot Kostendeskundige of een andere functie binnen ons bouwbedrijf. Wij een ambitieuze collega voor de toekomst, jij een baan waar jij jezelf en je werk volop kan blijven ontwikkelen!Onze ambitie? De beste woningbouwer van Nederland!

Nooit stilstaan. Dat is een van onze kernkwaliteiten. Werken bij Van Wanrooij Bouwbedrijf betekent onderdeel zijn van een succesvol familiebedrijf. Lange dienstverbanden en groei in functie en verantwoordelijkheden zijn bij ons geen uitzondering. Ons personeelsverloop is dan ook erg laag te noemen. Daadkracht, gedrevenheid en innoveren kenmerken onze organisatie waarbinnen klantgerichtheid, kwaliteit en veiligheid voorop staan. Wij willen niet de grootste, maar wel de beste woningbouwer van Nederland zijn. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Ambitieus, transparant en uitermate goed gepland, want onze klanten mogen van ons het beste verwachten. En dat inmiddels al bijna 50 jaar. We investeren niet alleen in goede materialen, maar ook volop in onze mensen en innovatieve toepassingen die ons weer een flinke stap verder brengen. In zo’n ambitieuze werkomgeving is natuurlijk altijd ruimte voor goede ideeën en initiatieven.

 

Jouw uitdaging als startende Calculator bij ons succesvolle familiebedrijf 

Als Junior Calculator word jij stap voor stap opgeleid tot zelfstandig Calculator Woningbouw. Je ontwikkelt vanuit de bouwkosten veel inzicht in het totale bouwproces omdat jij als calculator vanaf de planvorming tot de nacalculatie bij projecten betrokken bent.  Als jij er klaar voor bent word je verantwoordelijk voor het maken van ramingen, begrotingen en nacalculaties van woning- en appartementenbouw en adviseer jij betrokken partijen over je bevindingen. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van ramingen op basis van voorlopige stukken en het opstellen van inschrijf- en werkbegrotingen op basis van uitvoerige bestekken en tekeningen. Eventuele afwijkingen, verbeterpunten en voorstellen rapporteer je op basis van een analyse tussen de raming en calculatie. Tot slot draag je zorg voor een actueel en compleet projectdossier. 


Je gaat werken op onze afdeling calculatie, een gedreven en professionele werkomgeving met vijf collega's. Op de afdeling is, ook voor jou als junior, veel ruimte voor ideeën en initiatieven, als ze goed zijn ;-). We vragen commitment, maar we bieden jou dat ook. Zo krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je functie door je bijvoorbeeld te extra richten op specifieke aandachtsgebieden of taken. Daarnaast vormt de juniorpositie een prima vertrekpunt om door te groeien naar een senior-functie of naar een andere functie elders binnen ons bouwbedrijf. Want wij staan nooit stil, maar jij ook niet!


Vereisten

Wat vragen wij van je? 

Allereerst dat je ambitieus en gedreven bent. Je hebt een neus voor slimmer, beter en efficiënter werken en ontvangt of deelt graag kennis en ideeën van/met collega's. Uiteraard ben je leergierig en kun je accuraat werken, wat je doet doe je goed. Je schroomt niet om vragen te stellen en het maken van fouten zie jij als een kans om te leren. 


Verder vragen we van je als Junior Calculator:

  • je hebt een bouwkundige opleiding afgerond en tot maximaal 2 jaar werkervaring opgedaan; 
  • je bent kritisch, kostenbewust en hebt gevoel voor prijzen en ontwikkelingen; 
  • je bent woonachtig in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Arnhem, Nijmegen of Utrecht.

Wat bieden we je als Calculator Bouw? 

Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. Zo start je met een persoonlijk ontwikkelplan met heldere afspraken over ontwikkeling, begeleiding en arbeidsvoorwaarden. Er zijn volop mogelijkheden voor het volgen van cursussen en opleidingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij je uitdaging kan vinden en, zeer belangrijk, kan blijven vinden. We bieden je bij aanvang een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden
wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao.    


Hierbij kun je denken aan: 

  • 8% vakantiegeld
  • 40 verlofdagen
  • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage volgens cao Bouw 
  • collectieve ziektekostenverzekering


Interesse? Je bent van harte welkom!
 

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Lyanne van der Pas via 073-5340648 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 


Van Wanrooij hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.