IT Regiemanager

Omschrijving

Nooit stilstaan, altijd verder gaan is ons credo. Dat geldt zeker voor onze informatievoorziening die wij als een belangrijk onderdeel van onze toekomststrategie zien. Wij zijn op zoek naar een gedreven en vakkundige IT Regie Manager die er niet alleen voor zorgdraagt dat onze informatievoorziening optimaal blijft aansluiten bij de ontwikkelingen die onze organisatie doormaakt maar ook de continuïteit van de huidige informatievoorziening borgt. 

Kortom, een ondernemende professional die ook nog eens sensitief genoeg is om te verbinden. Want alleen door te verbinden kan de business een stap vooruitzetten, samen met onze directie, IT en externe partijen. Wij IT waarop wij kunnen bouwen, jij de ruimte om te bouwen aan het verdere succes van ons familiebedrijf !  


Jouw uitdaging als IT Regie Manager bij ons innovatieve familiebedrijf 

Als IT Regie Manager ligt je uitdaging in zowel het borgen van de continuïteit als het vernieuwen van de IT-dienstverlening. Wij hebben recent infrastructureel beheer uitbesteed aan een derde partij.


     Jouw belangrijkste aandachtsgebieden zijn:

 • door-ontwikkelen en uitvoeren van de bestaande strategische visie op informatievoorziening (roadmap 2017-2019), bijbehorende beleidskaders en de architectuurfunctie;
 • door-ontwikkelen en verder professionaliseren van de governance tussen: - Business en IT. Hieronder valt o.a. informatiemanagement, project(portfolio)management en changemanagement, implementatie werkwijze met key-users per pakket en in werk/stuurgroepen; - IT en externe leveranciers. Hieronder valt sourcing en contractmanagement.
 • managen en verder professionaliseren van de IT-organisatie en de bijbehorende dienstverlening.


   Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 1. managen van en communicatie naar diverse stakeholders;
 2. opstellen van de governance en overlegstructuren;
 3. opstellen en bewaken informatie-en beveiligingsbeleid;
 4. opstellen en bewaken projectportfolio;
 5. adviseren en bewaken van de architectuur (zowel functioneel als technisch);
 6. inkoop van IT-diensten en functionaliteiten;
 7. contract- en leveranciersmanagement;
 8. servicemanagement;
 9. regievoeren over operatie en projecten, qua planning, financiën (omslag naar budgetverantwoordelijkheid), bemensing en kwaliteit;
 10. aansturing van twee applicatiebeheerders (Waardenburg/Geffen) en aanvullende IT-functies;
 11. data - integratie bedrijf breed.


Onze ambitie? De beste woningbouwer van Nederland! 

Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Dat is een van onze kernkwaliteiten. Werken bij Van Wanrooij betekent onderdeel zijn van een succesvol familiebedrijf. Lange dienstverbanden en groei in functie en verantwoordelijkheden zijn bij ons geen uitzondering. Ons personeelsverloop is dan ook erg laag te noemen. Daadkracht, gedrevenheid en innovatie kenmerken onze organisatie waarbinnen klantgerichtheid, kwaliteit en veiligheid voorop staan. 

Wij willen niet de grootste zijn in wat we doen, wel de beste. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Ambitieus, transparant en uitermate goed gepland, want onze klanten mogen van ons het beste verwachten. En dat inmiddels al bijna 50 jaar. We investeren niet alleen in goede materialen, maar ook volop in onze mensen en innovatieve toepassingen die ons weer een flinke stap verder brengen. In zo’n ambitieuze werkomgeving is natuurlijk altijd ruimte voor goede ideeën en initiatieven. 

Vereisten

Wat wij vandaag doen, doen wij morgen beter. Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Je werkt graag onder een gezonde operationele druk in een gedreven no-nonsense organisatie. Je bent organisatiesensitief en weet je prioriteiten goed te laten aansluiten op de verschillende wensen en behoeftes binnen de organisatie en de roadmap. Je drive is om ervoor te zorgen dat ontwikkelingen in de markt en binnen de eigen organisatie vertaald worden naar een effectieve informatievoorziening die geleverd wordt door een servicegerichte IT-organisatie met externe partijen. Je bent van nature proactief, communicatief en weet te sturen op het wederzijds nakomen van afspraken. Je schroomt niet om grenzen aan te geven, spreekt op een constructieve wijze anderen aan en weet ook in drukke tijden goed prioriteiten te stellen voor je jezelf en anderen. Kortom: een capabele collega met wie directie, collega’s en leveranciers graag samenwerken.


Verder vragen we: 

 • afgeronde hbo-opleiding Informatica, Informatiekunde, Bedrijfskunde of vergelijkbaar
 • relevante aanvullende trainingen en opleidingen, bij voorkeur kennis van BISL en Prince2 
 • minimaal 5 jaar werkervaring als IT manager
 • ervaring met het aansturen van een service organisatie
 • ervaring met projectmatig werken
 • ervaring met inkoop, contract- en leveranciersmanagement
 • zowel denker als doener: analytisch sterk, pragmatisch, hands-on

Wat bieden we je als IT Regie Manager? 

Je gaat werken in een zeer gedreven en professionele werkomgeving. We vragen commitment, maar we bieden jou dat ook: samen gaan wij voor steeds beter. Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. Wij zorgen ervoor dat jij je uitdaging kan vinden en, zeer belangrijk, kan blijven vinden. We bieden je bij aanvang een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring. 

Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao. Hierbij kun je denken aan: 

 • auto van de zaak 
 • 8% vakantiegeld 
 • 40 verlofdagen
 • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage 
 • laptop/telefoon
 • collectieve ziektekostenverzekering

Wil je kennismaken of meer weten, je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Marlies Schillings (Hoofd P&O), via 073-5340415 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 


Van Wanrooij hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.

2-10-2018