Gedreven timmermannen Ruw- en afbouw regio Geffen, Helvoirt en Tiel

Omschrijving

Natuurlijk wil jij als gedreven timmerman voor het beste bouwbedrijf van Nederland werken. Een bouwbedrijf waar je lekker kan doorwerken, omdat alles op een bouwproject gewoon goed geregeld is. Een capabele uitvoerder, goede gereedschappen, een nette bus en moderne materialen, dat is wat jij nodig hebt om fijn te kunnen werken. En omdat jij hard werkt, wil je natuurlijk ook goed betaald worden. Logisch vinden wij. Daarom werken wij - bovenop een vast marktconform basisloon - met een prestatietoeslag waarmee je tot wel 25% meer salaris kunt verdienen. Voorwaarde is wel dat je als team binnen de uren werkt en kwaliteit levert. Dat maakt dat goed en hard (samen)werken wordt beloond. Zet jij dat stapje extra? Dan doen wij dat ook als werkgever voor jou!Jouw werk als timmerman bij ons succesvolle familiebedrijf

Samen met een groep gemotiveerde collega’s op een efficiënte manier goede nieuwbouwwoningen en appartementencomplexen bouwen, van fundering tot en met het dak en alles wat ertussen zit. De (gecertificeerde) steigers worden voor je gebouwd en veilig werken gaat voor alles. 


Tot je werkzaamheden als timmerman behoren onder andere:
- maken van funderingsbekistingen;
- plaatsen en stellen kozijnen en profielen;
- leggen van vloeren (kanaalplaten en breedplaatvloeren);
- leggen van prefab-daken;
- maken van goot- en overstekbetimmeringen;
- plaatsen van dakkapellen.

Wat wij vandaag doen, doen wij morgen beter. Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Jij bent een gedreven (vak)timmerman met ambitie.Naast dat je goed en zelfstandig kunt werken, ben je leergierig. Je bent van nature een aanpakker en komt je afspraken na. Kortom: een capabele timmerman met wie collega’s en (onder) aannemers graag samenwerken.

Verder vragen we van je als timmerman:   

- mbo-opleiding, richting timmeren;   

- dat je werkervaring hebt als timmerman in de bouw;   

- dat woonachtig bent in de regio Tiel, Geffen of Helvoirt.


We vragen veel maar we bieden je meer! 

Allereerst en uiteraard: hard werken wordt echt beloond. Naast een goed vast salaris kun je tot 25% meer verdienen door onze prestatietoeslag. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we investeren in onze mensen. Wij bieden je verder uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao.   

Hierbij kun je denken aan: 
- jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
- 8% vakantiegeld
- 45 verlofdagen
- zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage
- diverse collectieve regelingen, waaronder ziektekostenverzekering

Interesse? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven via 073-5340406 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 

Van Wanrooij hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.

Vereisten