Functioneel Applicatiebeheerder

Omschrijving

NATUURLIJK verblijd jij collega’s met goedwerkende applicaties, maar dat is niet jouw grootste uitdaging. Je bent continu op zoek naar hoe de processen binnen een bedrijf beter, efficiënter en klantgerichter kunnen. Dat zijn wij ook, altijd op zoek naar hoe het wél kan, we automatiseren gewoon verder, ten alle tijden. Belangrijk: je bent gek op IT, automatisering zit je in het bloed, het is jouw sport iedereen “mee” te krijgen. Lees dus vooral even door.


Jouw uitdaging

Jouw werkveld varieert van operationeel tot tactisch. Het ene moment los je een foutmelding op of geef je een gebruikerstraining, het andere moment werk je een voorstel uit voor bijvoorbeeld een structurele oplossing voor workflowmanagement of contractbeheersing. BI-oplossingen hebben jouw aandacht – we werken met QlikSens. Hiermee weet je verbluffende resultaten te bereiken.

Je denkt mee over hoe applicaties en rapportages nog beter kunnen aansluiten bij de veranderende business. Jij overziet processen, zet ze in klare taal op papier en kan dit ook nog kan uitrollen. Collega’s zien jou dan ook als die toegankelijke collega die het niet moeilijker maakt, maar het oplost. Over de techniek hoef je je niet druk te maken, je begrijpt hoe het werkt, maar laat dit aan onze vaste partner over. Zij zorgen voor de uitvoering en denken met je mee als jullie werkterrein elkaar overlapt.

  Vereisten

  Wie ben jij?

  Je bent zowel een denker, die structurele (proces)verbeteringen doorvoert, als een doener, die incidenten oplost in de dagelijkse operatie. Vanzelfsprekend kan dit alleen maar als je van de hoed en de rand weet. Als het waarde toevoegt, draai je mee in een andere functie, om zelf te ervaren hoe de software gebruikt wordt en waar behoefte aan is. Je vertaalt dit vervolgens probleemloos naar een oplossing. Als hier een investering mee gemoeid is, zet je dit op papier, niet een heel rapport, maar gewoon een A4tje met de ins en outs. Verder:

  • heb je HBO werk- en denkniveau en 3+ jaar ervaring als applicatiebeheerder, functioneel beheerder of ICT-professional
  • is het mooi meegenomen, heb je kennis en ervaring met o.a.: Microsoft Office, QlikSens en Metacom
  • ben je zelfstandig en heb je ervaring met projectmatig werken

  Dit bieden we jou!

  Wij bieden je zeer goede arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao, je kunt denken aan:

  • een heel mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring
  • laptop en mobiel
  • 40 (!) verlofdagen
  • een prestatiebonus
  • een fulltime jaarcontract met de mogelijkheid tot een vast dienstverband
  • een vaste werkplek met een sta-/zitbureau
  • wij zorgen dat jij de juiste opleiding/trainingen krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen
  • een stabiele werkgever die ook op digitaal vlak blijft innoveren

  Welkom!

  ... bij ons Brabantse familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar loyaal is naar haar medewerkers en andersom. We zijn nuchter, aanpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Half werk kennen we niet. Onze directie zit kort op de bal, heeft hart voor de zaak en veel waardering voor zijn mensen. Dat uit zich in een goede beloning, het samen vieren van successen en veel gezellige activiteiten.

  Laat van je horen!

  Voor informatie kun je appen naar 06-51307250 of bellen naar Marlies via 073-5340415. Je kunt natuurlijk ook direct reageren via onderstaande button.