Calculator/kostendeskundige woningbouw

Omschrijving

Jij neemt je vak als calculator of kostendeskundige uitermate serieus. Naast calculeren denk jij graag mee over het verbeteren van processen rondom calculatie en adviseer jij gevraagd en ongevraagd collega’s van projectontwikkeling over de financiële impact van keuzes. Jij wil graag een onderdeel zijn van een prettig team met een fijne sfeer bij een werkgever waar je trots op kunt zijn. 


Wij vragen commitment, maar bieden jou dat ook. Er is volop ruimte voor ambitie, je wordt goed begeleid en je krijgt mogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen. De opleiding tot Kostprijsdeskundige behoort in overleg zeker tot de mogelijkheden. Wij: een ambitieuze calculatieprofessional voor de toekomst. Jij: dynamische baan waarin je bouwt aan jouw toekomst en die van ons succesvolle familiebedrijf! 


Onze ambitie? De beste woningbouwer van Nederland! 

Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Dat is een van onze kernkwaliteiten. Werken bij Van Wanrooij Bouwbedrijf betekent onderdeel zijn van een succesvol familiebedrijf. Lange dienstverbanden en groei in functie en verantwoordelijkheden zijn bij ons geen uitzondering. Ons personeelsverloop is dan ook erg laag te noemen. Daadkracht, gedrevenheid en innoveren kenmerken onze organisatie waarbinnen klantgerichtheid, kwaliteit en veiligheid voorop staan. Wij willen niet de grootste, maar wel de beste woningbouwer van Nederland zijn. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Ambitieus, transparant en uitermate goed gepland, want onze klanten mogen van ons het beste verwachten. En dat inmiddels al bijna 50 jaar. We investeren niet alleen in goede materialen, maar ook volop in onze mensen en innovatieve toepassingen die ons weer een flinke stap verder brengen. In zo’n ambitieuze werkomgeving is natuurlijk altijd ruimte voor goede ideeën en initiatieven.

 

Jouw uitdaging als Calculator Woningbouw bij ons succesvolle familiebedrijf 

Het interessante aan de functie van calculator bij van Wanrooij is dat al vroeg bij projecten betrokken wordt. Je adviseert onze projectontwikkelaars gevraagd en ongevraagd in de SO- en DO-fase en denkt actief mee in het hele proces en in alle afwegingen die er in projecten gemaakt worden. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van ramingen op basis van voorlopige stukken en het opstellen van werk- en inschrijfbegrotingen op basis van uitvoerige bestekken en tekeningen voor seriematige bouw van woningen en appartementencomplexen Eventuele afwijkingen, verbeterpunten en voorstellen rapporteer je op basis van een analyse tussen de raming en calculatie. Tot slot draag je zorg voor een actueel en compleet projectdossier.

Je gaat werken op onze afdeling calculatie, een gedreven en professionele werkomgeving met 5 collega’s, die een solide positie heeft binnen onze organisatie. Je leidinggevende stelt werkplezier, uitdaging en (persoonlijke) ontwikkeling centraal. Daarom ontwikkel je samen met collega’s de afdeling, verzamel je initiatieven en draag je actief ideeën aan. Hierbij kun je denken aan alternatieven voor bouwsystemen, aanpassingen in het proces, beheersing en wijze van analyseren. 


Vereisten

Wat wij vandaag doen, doen wij morgen beter. Wat zijn jouw kwaliteiten?

Allereerst dat je ambitieus en gedreven bent en naast je eigen werk graag meedenkt over het ontwikkelen van de afdeling. Je hebt een neus voor slimmer, beter en efficiënter werken en deelt graag je kennis en ideeën met collega's. Je neemt je vak als Calculator uitermate serieus en wil je graag blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld tot kostendeskundige. Inzicht geven en adviseren doe je graag. Uiteraard werk je accuraat werken, wat je doet doe je goed. Je schroomt niet om vragen te stellen, informatie te delen en het maken van fouten zie jij als een kans om te leren.


Verder vragen we van je als Calculator: 

- je bent bouwtechnisch afgestudeerd; 

- je hebt 5 tot 10 jaar werkervaring; 

- Je bent kritisch, kostenbewust en hebt gevoel bij marktprijzen en ontwikkelingen; 

- je bent goed in Nederlands in woord en geschrift; 

- je woont in de regio Geffen, Uden, Oss, Den Bosch, Veghel, Schijndel of Waalwijk.

  

Wat bieden we je als Calculator? 

Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. Zo start je met een persoonlijk ontwikkelplan met heldere afspraken over ontwikkeling, begeleiding en arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat jij je uitdaging kan vinden en, zeer belangrijk, kan blijven vinden. We bieden je bij aanvang een zeer goed salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao.   


Hierbij kun je denken aan: 


- 8% vakantiegeld 

- 40 verlofdagen 

- zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage 

- collectieve ziektekostenverzekering


Wil je kennismaken of meer weten, je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Lyanne van der Pas via 073-5340648 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 


Van Wanrooij hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. 


20-9-2018