Skip to content

Assistent Uitvoerder

Nederland, Noord-Brabant, GeffenBouwbedrijf

Functieomschrijving

Organiseren is jouw tweede naam. Jij vindt het leuk om troubleshooter van de bouw te zijn, maar jij wordt er nog blijer van als alles 'lekker loopt' en dat met een vaste ploeg van échte vakmannen. Jij wilt je graag ontwikkelen tot de spil voor onze woningbouwprojecten.


Doorgroeien naar Zelfstandig Uitvoerder?

Bij ons krijg je alle ruimte om binnen no time je eigen bouwplaats te leiden. Hier leer je veel, zijn de doorgroeikansen groot en heb je lol tijdens je werk. Kom gerust eens buurten, natuurlijk geheel vrijblijvend. App je naam en mailadres naar 06-51307250 of bel naar 073-5340677. Direct solliciteren kan natuurlijk ook.


Jouw werk als uitvoerder bij Van Wanrooij

Met een strakke planning, gemotiveerde collega’s en goed gereedschap onder de arm weet jij van elk bouwproject een succes te maken. Samen met een ervaren uitvoerder en projectleider ben je verantwoordelijk voor één of twee bouwplaatsen, afhankelijk van de grootte. Efficiënt én kwalitatief hoogwaardig bouwen begint al bij het beeld van de bouwplaats: die ziet er netjes en goed georganiseerd uit. Door jou is iedereen goed geïnformeerd en door jouw strakke organisatie kunnen ze lekker bezig zijn met hun vak. Bij Van Wanrooij staat veiligheid en continu verbeteren centraal, dus ook voor jou en jouw mensen. Collega-uitvoerder Frank vertelt je graag meer. 

Vereisten

Dit ben jij

Jij wilt je ontwikkelen tot een ervaren uitvoerder! Collega's, klanten, en (onder)aannemers willen graag met je samenwerken. Je bent proactief, communicatief en weet te sturen op het nakomen van afspraken. Ook weet je jouw grenzen aan te geven en kun je collega’s op een constructieve wijze aanspreken. Verder:

  • heb je een afgeronde bouwkunde opleiding
  • wil je je graag ontwikkelen tot uitvoerder in de (seriematige woning)bouw
  • woon je in de regio van Geffen, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Oss, Uden of Zaltbommel


Wat bieden we jou?

Een loopbaan bij een van de grootste woningbouwers in Nederland! Bij ons ben je geen nummertje en voel je je écht gewaardeerd. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we investeren in onze mensen, materiaal en materieel. Bij onze uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao kun je denken aan:

  • een écht goed salaris
  • 40 verlofdagen
  • een persoonlijk ontwikkelplan waarmee we concreet gaan werken aan jouw carrière
  • 8% vakantiegeld, een zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage en een collectieve ziektekostenverzekering
  • laptop en iPhone van de zaak
  • een Caddy van de zaak


Dit is Van Wanrooij

Al ruim 50 jaar bouwen en ontwikkelen we nieuwbouwwoningen in o.a. Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Op z'n Van Wanrooijs. Dat betekent: vol toewijding en zonder gedoe. Met een bak koffie en tijd voor een geintje. Wij zijn nuchtere aanpakkers, we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Ook zijn we ervan overtuigd dat dingen altijd slimmer en beter kunnen. Dat zit in het DNA van ons bedrijf én van onze mensen. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Dat wil jij toch ook? PS. Wil je alvast kennismaken met je toekomstige collega's? Dat kan hier!


Laat van je horen!

Voor vragen kun je appen naar 06-51307250. Of bel onze HR-collega Carla via 073-5340677. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook via de knop hieronder. We hopen snel kennis met je te maken.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar