Skip to content

Assistent Uitvoerder

Nederland, Noord-Brabant, GeffenVan Wanrooij Bouwbedrijf

Functieomschrijving

Wil jij graag doorgroeien naar Zelfstandig Uitvoerder? Bij ons krijg je alle ruimte om binnen no time je eigen bouwplaats te leiden. Reken op een vaste ploeg met échte vakmannen, goed gereedschap en natuurlijk een goed salaris.

Wat ga jij doen..

Een strakke planning, gemotiveerde collega’s die werken met goede gereedschappen; dat is wat jij nodig hebt om van een bouwproject een succes te maken. Als assistent uitvoerder werk je samen met een ervaren uitvoerder en projectleider die meerdere projecten in hun beheer hebben. In jouw rol ben je samen met de ervaren uitvoerder verantwoordelijk voor een of twee bouwplaatsen, afhankelijk van de grootte.

We hebben de ambitie om efficiënt én kwalitatief hoogwaardig te bouwen. Dat begint al bij het beeld van de bouwplaats, die ziet er netjes en goed georganiseerd uit. Jij zorgt ervoor dat iedereen goed geïnformeerd wordt en dat ze door jouw strakke organisatie lekker bezig kunnen zijn met hun vak. Bij Van Wanrooij staat veiligheid en continu verbeteren centraal, dus ook voor jou en jouw mensen.

Benieuwd naar hoe een dag als Uitvoerder eruit ziet? Lees dan hier het verhaal van Willy.


Vereisten

Wie ben jij?

Jij wil je ontwikkelen tot een ervaren uitvoerder! Collega's, klanten, en (onder)aannemers willen graag met je samenwerken. Je bent proactief, communicatief en weet te sturen op het nakomen van afspraken. Ook weet je jouw grenzen aan te geven en kun je collega’s op een constructieve wijze aanspreken. Verder:

  • heb je een afgeronde bouwkunde opleiding;
  • wil je je graag ontwikkelen tot uitvoerder in de (seriematige woning)bouw;
  • ben je woonachtig in de regio van Geffen, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Oss, Uden of Zaltbommel.

Wat bieden we jou?

Een loopbaan bij een van de grootste woningbouwers in Nederland. Je start met een persoonlijk ontwikkelplan met heldere afspraken over ontwikkeling, begeleiding en arbeidsvoorwaarden. Hoe wij dat doen, lees je hier! Bij ons ben je geen nummertje en voel je je écht gewaardeerd. Je gaat werken in een professionele werkomgeving met veel ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we investeren in onze mensen, processen en innovaties. Omdat jij en je team goed werk leveren, wil je natuurlijk ook goed betaald worden. Logisch, vinden wij. Wat je van ons mag verwachten:

  • een écht goed salaris;
  • 40 verlofdagen;
  • een persoonlijk ontwikkelplan waarmee we concreet gaan werken aan jouw carrière;
  • arbeidsvoorwaarden conform de Bouw-cao, zoals 8% vakantiegeld en een zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
  • collectieve ziektekostenverzekering;
  • laptop en iPhone van de zaak;
  • een Caddy van de zaak.


Laat van je horen!

Iets voor jou? Voor vragen kun je appen of bellen naar Linda Keen recruiter: 06-21876473. Direct reageren kan natuurlijk ook: dat doe je via onderstaande button.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar